CATEVA CUVINTE AGENTIA DE DETECTIVI PARTICULARI THIRD EYE DETECTIV

THIRD EYE  este o agentie de detectivi particulari din Bucuresti cu personal specializat si atestat, care prin activitati specifice de investigare, in conditiile legii in vigoare, studiaza si cerceteaza cazul dvs asigurand in primul rand confidentialitatea investigatiei.

Calitatea serviciilor agentiei este garantata de profesionalismul si pregatirea fiecarui detectiv particular, cu experienta si specialisti in domeniile economic, juridic si tehnic..

Detectivii nostri folosesc tehnica de inalta performanta care ne permite sa obtinem cele mai concludente probe si sa abordam cu profesionalism cele mai dificile cazuri.

AGENTIA INTERNATIONALA DE DETECTIVI PARTICULARI THIRD EYE DETECTIV se distinge prin urmatoarele avantaje:

 • consultanta initiala GRATUITA;
 • calitatea deosebita a serviciilor prestate;
 • disponibilitate imediata in preluarea cazului dumneavoastra;
 • eficacitate maxima in rezolvarea cazurilor.

EYE DETECTIV  ofera beneficiarilor sai persoane fizice si/sau juridice acelasi standard inalt de discretie si confidentialitate precum si consilierea profesionala a detectivului coordonator de caz in vederea rezolvarii problemelor personale, profesionale sau de alta natura, cu care beneficiarul nostru a solicitat agentia.

 

THIRD EYE DETECTIV garanteaza discretie desavarsita din partea personalului sau referitor la cazurile incredintate si confidentialitatea deplina a actiunii desfasurata de agentie. Personalul EYE DETECTIV este format numai din detectivi particulari profesionisti, fosti politisti sau cadre din alte structuri ale statului S.R.I. , S.I.E. persoane cu experienta vasta in domeniu si care sunt atestati de Inspectoratul General al Politiei.

THIRD EYE DETECTIV se ghideaza dupa norme morale inalte pentru ca fiecare client (persoana fizica sau juridica)- sa beneficieze de o confidentialitate stricta – sa fie sigur ca societatea noastra actioneaza in limitele legii – sa beneficieze de serviciile noastre 24h/24h. Clientul este singurul beneficiar al informatiilor solicitate si obtinute de catre echipele noastre.

Standarde profesionale ale Agentiei de detectivi particulari 3TED:

 • detectivul particular ofera cunostintele, experienta, priceperile si deprinderile sale;
 • detectivul particular furnizeaza clientului informatii complete si exacte cu privire la serviciile realizate;
 • detectivul particular respecta convingerile, optiunile religioase si politice ale clientului;
 • detectivul particular actioneaza in cooperare cu clientul in aspectele ce privesc investigatia pe care o realizeaza.

IA LEGATURA CU NOI.
AFLA ADEVARUL!

  Call Now ButtonSuna acum!
  WeCreativez WhatsApp Support
  Echipa noastra iti ofera toate detaliile de care ai nevoie. Scrie-ne direct pe WhatsApp!
  ? Buna, spune-mi cu ce detalii te pot ajuta.